Duurzaamheid

under-contruction

Tot op heden biedt QS Consult geen opleiding aan op het vlak van duurzaamheid. Maar het is de bedoeling om daar in de toekomst wel degelijk werk van te maken want duurzaamheid zal de basis worden voor de beoordeling van elke menselijke activiteit. Business excellence en Total Quality Management zijn slechts middelen om duurzaamheid te ondersteunen en mogelijk te maken. Alleen op een gezonde planeet is een gezonde economie mogelijk.

Onze bekommernis over de blijvende leefbaarheid van de planeet hebben we al meerdere malen en wereldwijd laten blijken in diverse voordrachten, artikels en columns.  Bovendien zijn we lid van de "Quality in Planet Earth Concerns Think Tank" (QiPECTT) van de International Academy for Quality (IAQ). Met deze internationale groep van vooraanstaande kwaliteitsprofessionals zijn we systemen aan het uitwerken om de kracht van kwaliteit in te zetten voor milieu en omgeving. Ook hieruit zullen ideeën komen die in de nabije toekomst zullen leiden tot een aantal opleidingsprogramma's rond de rol van kwaliteit in duurzaamheid . 

In afwachting kunt u al een idee krijgen van onze visie op dit onderwerp door de onderstaande poster. "A New Paradigm: Quality of All Life" heeft de Best Poster Award gekregen op het World Quality Forum in Boedapest, Hongarije.

poster-quality-of-all-life